Maven gror og følelserne er uregerlige i takt med, at ugerne skrider frem. X Factor har lagt gaderne øde fredag aften og samlet Familien Danmark hjemme foran tv-skærmene. Her er alle vinderne: 2008 : Martin Hoberg Hedegaard med dommer Remee 2009: Linda Andrews med dommer Lina Rafn 2010: Thomas Ring Petersen med dommer Pernille Rosendahl 2011: Sarah Skaalum Jørgensen med dommer Cutfather 2012: Ida Østergaard Madsen med dommer Pernille Rosendahl 2013: Chresten Flack. Næh, saseline og hendes søster Suriya har lært at være der for hinanden - læs om deres tætte bånd her. En anden deltager, der har opnået stor succes er Basim Moujahid, der fik en fjerdeplads, da showet blev sendt første gang i 2008.

Stripper pris spa ophold tyskland flensborg

I et interview med Alt for damerne har Sofie Linde løftet sløret for, hvordan parret blev kærester. Så tuder jeg, og jeg har altid haft let til tårer, siger hun. Ja, Mikkel har altid passet på mig. Nej, han har sagt noget om nogle af mine andre venner, men aldrig om dig. Nu er der gået et par måneder siden da, og svangerskabet kan for alvor mærkes - både fysisk og psykisk. Den 28-årige tv-vært afslørede i midten af august, at hun var gravid. Jeg føler, at jeg kan være mere ærlig over for Sofie, især når det kommer til parforholdsproblemer. Ej, har han slet ikke spurgt om noget? Her er alle vinderne gennem årene. Det var bare ham og mig mod hele verden.

- også fordi det er med Sofie. Se også: Sofie Linde: Jeg kigger mig i spejlet og tænker 'hvad sker der' - Lige nu er det bare i en ekstrem grad, tilføjer Sofie Linde. Siden har han blandt andet repræsenteret Danmark ved det internationale Melodi Grand Prix i 2014 med sangen Cliché Love Song. Men Mikkel var faktisk meget sød, han lærte mig en masse. Hvem var X Factor-vært? . Sofie Linde stemmer.Helvede og hans pumpe stok amatør facial kompilering

Nej, det er ikke noget særligt. Der har været stoledans i dommertrioen flere gange, men Remee og Thomas Blachman har dog holdt fast på deres pladser de fleste. Der er ingen, der kender mig så godt som Mikkel. Sofie linde kæreste sm sex video - Det. Basim skriver i dag både musik til sig selv og til andre. Det er trygt at være sammen med Mikkel. Ud fra følgende oversigt kan vi i hvert fald konkludere, at Remee er den dommer, der har vundet flest gange. Nu har jeg jo ikke prøvet det før, men jeg tænker, at det er meget nemt, siger han og fortsætter: - Jeg har det så godt med det. Jeg kender også Maja (hans kæreste, red.) rigtig godt efterhånden og har et super godt forhold til hende.